Masa rotunda - Constanta

11 Iulie 2018

Prima masa rotunda din cadrul proiectului “SME Academy” a avut loc, la Consiliul Judetean Constanta.

Am vorbit despre avantajele formarii profesionale continue, importanta inovarii in cadrul unui business dar si modalitatile in care putem creste performantele managerilor din companii. In cadrul acestui eveniment a fost prezentat noul concept al CNIPMMR – Academia IMM, precum si activitatile ce se vor desfasura in cadul acesteia.

In cadrul proiectului se vor  organiza o serie de cursuri de antreprenoriat, managementul inovării, planificare strategicã, educație financiară și managementul resurselor umane si vom oferi servicii de business coaching și experiența unui program inovativ de învățare prin sport.

“Pentru a avea succes în ceea ce ne propunem, este foarte important ca organizatia noastra sã dezvolte parteneriate solide cu organismele publice sau private, care pot aduce valoare adaugata antreprenoriatului” – Florn Jianu, presedinte CNIPMMR.

Contact

Bucureşti, Sector 1 - Piaţa Walter Mărăcineanu, Numărul 1-3, Intrarea 1, Etaj 1

Cod postal: 010155

021.312.68.93

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Fondul Social European
Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, obiectivul specific 3.8. "Creșterea numărului de angajați care beneficiază de instrumente, metode, practici etc standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI". Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României